Homepage

Welkom bij Martijn Pauw Fotografie.

Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in reclamefotografie voor de (wieler)sport. Hierdoor heb ik mijn passies voor fotografie en de (wieler)sport op een zeer aangename manier kunnen combineren

De opnames die ik maak kunnen statische portretten zijn van sporters of gave actiefoto’s. Naast het werken op locatie werk ik ook graag in mijn productstudio aan high-end productfoto’s.

Deze foto’s maak ik voor magazines, catalogussen, reclamecampagnes en alle andere commerciële doeleinden.

Graag wil ik in het voortraject van het project al betrokken zijn, zodat mijn visie en initiatieven ook meegenomen kunnen worden. Dit is een voordeel voor beide partijen en zorgt ervoor dat het eindproduct naadloos aansluit bij de vraag van de klant.

Mijn opnames zijn vaak geënsceneerd, waardoor ik de controle heb over de locaties, tijdstippen, verlichting en de modellen. Ik werk veel met externe flitsers zodat ik de lichtomstandigheden naar mijn hand kan zetten. Dit is goed terug te zien in mijn foto’s waar vaak de omgeving is onderbelicht en er veel harde contrasten zijn. Al mijn shoots worden nauwkeurig voorbereid waardoor ik vooraf de meeste risico’s uitsluit.

Na het maken van de RAW-opnames worden deze bewerkt in Lightroom en Photoshop om te streven naar het perfecte beeld.

Als fotograaf ben ik zeer technische onderlegd. Door mijn flexibiliteit weet ik de deadlines altijd te halen en kan ik goed samenwerken met andere partijen.